KINOREKLAME FOR NANNESTAD VGS

På oppdrag fra Nannestad VGS har vi laget 3 reklamerfilmer for Kino.

 

Vi har fulgt 6 elever fra de forskjellige utdanningsprogrammene, for å gå i dybden hva som gjør denne skolen til en inkluderende og nytenkende skole. Filmene rullet på Ullensaker Kino i 4 måneder 2016-2017, frem til søknadsfristen for neste semester på skolen. Fun fact: Vår produsent Alex Holm er tidligere elev på denne skolen fra 2006 til 2009.

Film for Oslo Skatehall

Vi har laget film for Oslo Skatehall i forbindelse med deres åpning av den nye skatehallen på Voldsløkka, 12. januar 2017. 

 

Oslo Skatehall er Norges mest skreddersydde innendørs skatehall bygget for alle grener av skate; street, bowl og vert.

 

Filmen har blitt delt over 2301 ganger på Facebook, med 215 000 visninger for Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.  

BBC BRIT - Top Gear Launch

På oppdrag fra Isobar og BBC Brit har vi i forbindelse med lanseringen av Sesong 23 av Top Gear produsert film for å skape oppmerksomhet på nett. 5 kjente personligheter fra Norge, Sverige og Danmark fikk hver sin unike tur i passasjersetet med The Stig. Chili Claus byr på Chili og Simen Staalnacke lager vafler. The Stig på sin side fikk utdelt 317 hestekrefter i form av en ny Ford Mustang og en avstengt del av Vålerbanen. Resultatet ser du her :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampanjeinnhold for Sunkost

Gjennom 2016 har vi produsert flere oppskriftsvideoer og bilder for helsekostkjeden Sunkost. Vi har rigget opp kjøkken i vårt eget greenscreen studio, og designet ønsket bakgrunn for kunde. Vi har produsert både korte inspirasjonsfilmer, og lengre filmer sammen med vinner av bakekrigen sessong 4, Elisabeth Holm, og Johanna Grønneberg Mesa. Videoene har blitt brukt på Youtube, Facebook og Instagram, hvor de har fått svært stor spredning og engasjement. Det har også blitt produsert stillfoto som har blitt brukt i oppskriftshefter på papir og nett. 

 

 

Film for Peppes Hjemme

For lansering av Peppes Hjemme "Pizza på grillen" laget vi en feelgood-reklamefilm som har blitt brukt på sosiale medier. 

Film for Norges Bandyforbund

For Norges Bandyforbund har vi laget 4 filmer med landslaget i innebandy. Filmene ble laget for å promotere VM i Innebady 2016, og filmene har blitt vist både på Facebook og TV2sporten.  Vi laget en mannequinchallenge, og intervjufilmer med flere av spillerne. 

 

 

Hoff the Record - BBC Brit

 I forbindelse med lanseringen av Hasselhoffs nye serie som skal vises på BBC BRIT i høst har Nordic Arena Oslo produsert filmene, i samarbeid med iProduksjon, som skal være med å trekke publikum til tv-skjermene 2.november.

 

Stillfoto for X Games Oslo

Vår fotograf Alex Holm har vært lokal skateboardfotograf for X Games Oslo 2016. Bildene har blitt brukt av X Games sine offiselle kontoer og av flere store medier. 

 

Bilder fra Skur 13 ved Aker Brygge. På oppdrag fra arrangør av X Games, ESPN.

 

Musikkvideo for Oslo Ess og OnklP

Vi har produsert og regissert musikkvideoen for den nye låta "Trøbbel" av Oslo Ess og OnklP. Låta er hentet fra albumet, “Konge Uten Ei Krone“ som ble sluppet 5. februar.

 

 

Cred:

Regi, produsent og klipp: Alex Holm, filmprodusent Nordic Arena
Foto: Alex Holm, Vi Duc Truong og Galvan Mehidi
Grade: Arnt Heggli

Halloween for Fanta

På oppdrag fra Isobar har Nordic Arena produsert en rekke "Fanta-filmer" primært til bruk i sosiale medier i forbindelse med Halloween 2015.

 

 

Norgeslansering BBC BRIT

I anledning lanseringen av den nye TV-kanalen BBC Brit, utfordret The Stig fire norske sportsutøvere til et sinnsykt race i Holmenkollen, hvor formålet med konkurransen var skape blest om lanseringen av TV-kanalen i det norske markedet. På oppdrag fra PS Live og Isobar har Nordic Arena Oslo stått for produksjonen av hele arrangementet, inkludert konseptutvikling, rekruttering av de fire norske sportssutøverne (Therese Johaug, Emil Hegle Svendsen, Rune Velta og Terje Haakonsen), fotografering og filming av konkurransen «The Challenge: Team Norway vs The Stig».

Den ferdige promofilmen kan du se i fullversjon her . BBC Brit ble lansert i Norge 13.april 2015. 

 

 

 

 

 

Sats/Elixia

Animasjon for Gosh